RC lanserer kunsttrykk av Friendship-serien på Loophole

Bergenkunst
RC: Rodrigo Cortez - Kunsttrykk av Katten og Gutten
Kunsttrykket av «Katten og Gutten» er basert på paste upen i Steinkjellergaten med samme motiv. I fjor sommer hengte RC opp flere gatekunstverk i serien Friendship, som viser det dype vennskapet mellom folk og dyr.

Det er med stolthet Loophole nå kan tilby et høykvalitets kunsttrykk av den anerkjente gatekunstneren Roberto Cortez (RC) til kun 3500 kroner. «Katten og Gutten» er trykket i kun 30 eksemplarer.

Kjøp Katten og Gutten her!
Sjekk ut all kunsten RC selger på Loophole her!

Katten og Gutten av RC. Kunsttrykk til salgs i Loophole the Underground Art Market.

As a street artist, the term Loophole speaks to me because it indicates that there are cracks in the system. Therefore, here in the Loophole webshop I want to show real, original pieces that are really meant for the street. Orginal art for the people!

Rodrigo Cortez – RC

Bergenseren Rodrigo Cortez (RC) har utsmykket Bergens gater med street art i mange år. Han er kjent for sine sterke portretter og innholdsrike veggmalerier.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Frida by ROT

Les intervju med Roberto Cortez: – Liker at gatekunst er i opposisjon til den etablerte kunsten

I fjor sommer dukket det opp flere nye portretter på gaten av dyr sammen med mennesker. Gatekunst-serien har fikk navnet Friendship, og er tegnet med Posca-penn på brunt papir.

«Friendship» is a series depicting the deep and spiritual connection between animals and people.

Sjekk Friendship serien her!

RC

Besøk Loophole – The Underground Art Market!


Next Post

Argus forteller: Jenten ved USF Verftet

Inntil for et par år siden var Argus en av byens mest kjente og aktive gatekunstnere. Han er mest kjent for sitt stencil-arbeid, og sin særegne og kreative stil med mønstre av trekanter. I boken Street Art Bergen, som han var medforfatter av, forteller han om møtet med jenten ved […]
"Jenten ved USA Verftet" laget Argus til gatekunstutstillingen "Legal" på Verftet høsten 2013. Dette bildet ble tatt i fjor høst, og piece er fremdeles godt bevart på Verftet.