«Pass deg kjekken» av Loophole kunstner Razle

Bergenkunst
Razle har funnet seg en fin plass på byens koseligste gatekunstvegg.
Razle har funnet seg en fin plass på byens nye hotspot for gatekunst i Kong Oscars gate. Erkebergenske «Pass deg kjekken» henger sammen med Ami Gatekunst sin fenomenale familie.

Razle har kommet som en komet fra undergrunnen, og har fått mye positiv oppmerksomhet for sine stemningsfulle piecer rundt om i byen vår. Hun har i tillegg markert seg med heftig graffiti og collaber med andre gatekunstnere i Bergen.

I tillegg til å være en aktiv gatekunstner, som er godt forankret i street art kulturen i byen, er hun en talentfull kunstner som nylig har lansert sin spennende gatekunstinspirerte kunst på Loophole the Underground Art Market.

Graffiti-collab av Razle og Tokig på Rothaugen i Bergen.
Graffiti-collab av Razle og Tokig på Rothaugen i Bergen. En kald morgenstund i januar var de to ute å satte sitt kreative preg på byen vår.

Sjekk ut Razle sin Loophole kunst her! Kjøp kunst direkte fra kunstneren!

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market


Next Post

Old school street art av Rip

Årsaken til at Bergen i en årrekke, på begynnelsen av 2000-tallet, var så sterkt preget av dette ekte og råe stencil-uttrykket Rip street art viser i sin siste piece, er at Banksy besøkte Bergen i år 2000. Stilen, og de heftige budskapene til briten, tok bergenserne med storm, og ble […]
Rip street art er en av gatekunstnerne som har holdt på lengst i Bergen. Hans ferske piece i Engen viser hvorfor byen vår blir kalt stencil-byen i street art kretser i Norge.