Bergenkunst inngår samarbeid med Loophole Art Market

Bergenkunst
Loophole logo høy
Loophole er en ny og unik markedsplass og nettbutikk drevet av forskjellige kunstnere fra graffiti- og gatekunstmiljøet i Norge. De fleste er fra street art hovedstaden i Norge, Bergen.

Målet med Loophole er å skape et nettverk og en salgsplattform for lokale kunstnere, slik at de kan nå så mange kunstelskere som mulig og spre entusiasme og estetisk glede.

I begynnelsen av desember var det en liten gjeng som så et sterkt behov for et stilig sted hvor alle de heftige talentene fra graffiti-miljøet i Bergen kan vise frem og selge kunsten sin. Bergenkunst.no fikk raskt bygget en nettbutikk hvor kunstnerne selv kan legge ut de fete produktene sine.

Det viktigste prinsippet til Loophole er at kunstnerne selv bestemmer alt som har med kunsten og presentasjonen av kunsten å gjøre.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Dette er graffiti- og gatekunstnere med forskjellig bakgrunn, men det som kjennetegner dem er at de alle er etablerte i gatekunstmiljøet i Bergen og Haugesund. De har også den felles motivasjonen at de ønsker å ta stilen og utrykket med seg fra gaten, og inn i sin egen unike kunstproduksjon.

De første graffiti- og gatekunstnerne som er på plass på Loophole – The Underground Art Market – er KBR, Piem, Mr. Adolfito, L3IF og Razle.

Next Post

Cool writing i vinterbyen

Freshe gjennomgående farger og mønstre knytter de tre piecene sammen til en helhet. Riot og Squash har brukt samme mønster som bakgrunn, og like farger og horisont som fyll i bokstavene. Den tredje piecen skiller seg mer ut med sin ville stil, men detaljer og fargebruk gir sterke assosiasjoner til […]
Squash piece på Sentralbadet i Bergen januar 2021.