Vlek: Skjebnevalg i USA

Bergenkunst
Stencil av @vlekart, Arne Vilhelm Tellefsen, på Bystasjonen 3. november 2020.
Stencilverket «Gas Gas Gas» av @vlekart beskriver det brutale kaoset rundt valgkampen i USA. Piecen ble sprayet til valgdagen 3. november 2020.

En av frontfigurene i street art-miljøet i Kristiansand, Arne Vilhelm Tellefsen, var i går i Bergen og sprayet stencilverket «Gas Gas Gas» i korridoren mellom Bystasjonen og Bybanen.

I dag går amerikanerne til valgurnene etter tidenes skitneste og mest brutale valgkamp i USA. En hel verden holder pusten.

Mens vi venter på resultatene kan bergenserne la seg inspirere av Vlek sin sterke valg-stencil, som nå er på plass i det stadig voksende stencil-galleriet på Bystasjonen.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

På Sørlandet er Arne Vilhelm Tellefsen en kjent forkjemper for urban kunst. I tillegg til sin aktive kunstkarriere innen flere genre, sloss han mot nulltoleransen for gatekunst i Kristiansand. Han jobber for å skape en frihavn for kunstnere i hjembyen. Han har flere ganger bidratt til Sørlandsutstillingen.

Arne Vilhelm Tellefsen jobber med gatekunstverket Gas Gas Gas på Bystasjonen vinteren 2020.
Arne Vilhelm Tellefsen jobber med stencilkunstverket Gas Gas Gas på Bystasjonen vinteren 2020. (Foto: Karsten Kongshavn)

Stencil-galleriet på Bystasjonen er et samarbeid mellom kunstnerne, KA Galleri, Bergen Storsenter og Vestland Fylkeskommune.


Next Post

"Time" av Bliss på Menneskerettighetenes plass

Bliss sin ferske piece «Time» pryder nå Rafto-huset sammen med Joy sin Bubblebird. Den erfarne gatekunstneren Bliss har sprayet en piece til ettertanke, som passer perfekt til spoten på Menneskerettighetenes plass. Time has a wonderful way of showing us what really matters. Margaret Peters Bliss er en populær gatekunstner i […]
Time av Bliss på Menneskerettighetenes plass i Bergen 2020.