VBSU Crew: Fargerikt vårtegn på Nesttun

Bergenkunst
Squash startet graffiti-sesongen på Nesttun med en fargerik session på Nesttun sammen med venner fra VBSU Crew.
Squash startet graffiti-sesongen på Nesttun med en spray-session i solen, sammen med venner fra VBSU Crew. Figuren «The 80’s» er et av Squash sine varemerker.

Søndag vrimlet det av graffiti writers ved kulturhuset på Nesttun. Solen lokket dem til veggen bevæpnet med spraybokser og kreativitet. Seks freshe picer ble sprayet på veggen i løpet av noen solrike formiddagstimer.

En uvanlig og interessant piece fra Tri21 med mye bevegelse og forskjellige teknikker.
En uvanlig oppbygd og interessant piece fra Tri21, med mye bevegelse og forskjellige teknikker og uttrykk.

De aller fleste av vinterens piecer er nå sprayet over på Nesttun, og søndagens session har skapt et spennende ferskt graffiti-galleri på den populære spoten.

Riot viser sin styrke på veggen. Han kjører mye samme fargedrakt som Squash, men i en fet klassisk stil.
Riot viser sin styrke på veggen. Han kjører mye samme fargedrakt som Squash, men i en fet klassisk boblete stil.
Den mest fargesterke og humoristiske piecen som ble skapt under søndagens graffiti session. Må inrømme at jeg er litt usikker på writingen her, men det ser ut som Miko fra VBSU Crew.
Den mest fargesterke og humoristiske piecen som ble skapt under søndagens graffiti session. Må innrømme at jeg er litt usikker på writingen her.

Next Post

Lanserer ny signatur med stencil av berømt kitch maleri på Bystasjonen

De to kunstnerne kombinerer flere stilarter, og har bakgrunn fra graffiti og street art. Nå lanserer de kunst under nytt navn, og deres detaljerte versjon av Fiskeren er stencil-arbeid av høy kvalitet. Fiskeren er det første offentlig tilgjengelige kunstverket av AT Artworks, og det blir spennende å se om vi […]
AT Artworks har gitt den ferske stencilen i undergangen på Bystasjonen navnet Redningsmannen. Motivet er også kjent som Fiskeren, og har hengt i norske hjem og hytter i snart 100 år.