Vakkert og stilsikkert av Pyritt

Bergenkunst
"Made of nature" av gatekunstner Pyritt ved DPSen på Danmarksplass.
«Made of nature» av gatekunstner Pyritt ved DPSen på Danmarksplass. Stencilverket blomstrer på muren bak Pyritt sin berømte Mai 2020, som fremdeles pryder området.

Pyritt er en anonym gatekunstner fra Bergen som for alvor fikk sitt gjennombrudd med piecen Mai 2020 i fjor vår. Stencilverket tok Bergen med storm, og fikk omtale i New York Times sammen med Pøbel og AFK.

Det kan gå måneder mellom hver gang vi ser en fersk Pyritt på gaten i Bergen, og piecene får alltid stor oppmerksomhet på grunn av at de alltid er av høy kvalitet og har et godt budskap, eller skarpt poeng.

Sist Pyritt bemerket seg på gaten i byen vår var i begynnelsen av november med «Playing the last song». Piecen er gatekunstner Pyritt sin kraftfulle kommentar til den skremmende valgkampen i USA i fjor. Den fenomenale stencilen er sprayet på Nøstet.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Frida by ROT
Made by nature av Pyritt på Kronstad DPS våren 2021.
Made of nature av Pyritt på Kronstad DPS våren 2021.

Next Post

Itpd hyller SuperNakstad

Med vaksinesprøyten i hånden, og logoen til Folkehelseintituttet på brystet, kjemper SuperNakstad kampen mot det hissige koronaviruset på vegne av hele den norske befolkningen. Norge har hatt den fordelen gjennom pandemien at folk har høy tillit til myndighetene, selv om den begynner å bli tynnslitt på grunn av forvirring rundt […]
SuperNakstad like ved vaksinesenteret på Sentralbadet i Bergen. Itpd hyller Espen Rostrup Nakstad, assisterende direktør i Helsedirektoratet, som er den myndighetspersonen son nordmenn har hatt høyest tillit til gjennom hele koronapandemien.