Uvante farger for Pyritt: Generational Leap i Marken

Bergenkunst
Generational Leap av Pyritt i et smau i Marken.
Generational Leap av Pyritt i et smau i Marken. Stencilverket skinner i gull når solen treffer det. Bruken av gull har blitt et av Pyritts varemerker.

Pyritt har i vår og sommer blant annet blitt kjent for sine sterke indianer-motiver. Nydelige Generational Leap holder høyeste Pyritt-kvalitet, selv om ikke alt gikk slik gatekunstneren så for seg da stencilverket ble oppført.

Big thanks to Norge 1927 for opening the store to me during the state of emergency to get the cans I needed. I had to work with colours that I normally wouldn’t do because of a shortage, but I am happy with the final product!

Pyritt

Pyritt har vært aktiv med flere flotte stenciler på gaten i 2020. I tillegg har han bidratt til graffiti-festivalene The Wall 2020 i Spelhaugen og Meieriet på Wergeland.

Alt på bergenkunst.no fra:
* Meieriet, Wergeland
* The Wall 2020, Spelhaugen

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Pyritt sin stencil "Rise or Subdue".
Pyritt sin stencil «Rise or Subdue» er sprayet flere steder i Bergen. Denne fra Danmarksplass er overmalt.

Next Post

Ynglingen: Et hovedverk innen norsk skulptur

En lokal donasjon gjorde det mulig for Bergen å kjøpe inn Ynglingen i bronse. Vik sin melankolske og ettertenksomme skulptur ble avduket i Teaterparken i 1916. Den Nationale Scene ble på begynnelsen av 1900-tallet bygget i jugendstil av arkitekt Einar Oscar Schou, og Teaterparken anlagt som en jugendpark. Bygget og […]
Ingebrigt Vik sin skulptur Ynglingen i Teaterparken i Bergen.