Rå Tokig og Razle collab setter farge på Rothaugen

Bergenkunst
Graffiti-collab av Razle og Tokig på Rothaugen i Bergen.
Graffiti-collab av Razle og Tokig på Rothaugen i Bergen. En kald morgenstund i januar var de to ute å satte sitt kreative preg på byen vår.

Graffiti piecen til Razle og Tokig er den ferskeste av fire fargerike piecer som nå dominerer den berømte «graffiti-boksen» i bakken ved Rothaugen skole.

Den skarpe og monumentale writingen står i en fin kontrast til det luftige fyllet bokstavene har fått, og piecen har tydelig gjenkjennelige særtrekk fra både Tokig og Razle. Himmel-mønsteret passer perfekt i bokstaver som gir rom for mye luft.

Tokig er en erfaren graffiti writer som vært en del av graffiti-miljøet i Bergen i mange år. Razle har vært svært aktiv med mye spennende gatekunst siden våren 2020. Hun jobber med flere gatekunstgenre enn graffiti, som stencil.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
KBR - Equality add

Fun, cold and colorful morning with my favorite Tok.

Razle
Womer piece på "graffiti-boksen" på Rothaugen vinteren 2021.
Fargesterk og levende Womer piece på «graffiti-boksen» på Rothaugen vinteren 2021.

Womer stiller det dypt eksistensielle spørsmålet: Er du høyre- eller venstrehendt.


Next Post

John og Nimi: Sprer glede med seriøse undertoner

Mange bergensere har nok fått en real humør-boost av det fargesterke og symboltunge veggmaleriet som John og Nimi malte ferdig til 12. juni 2020. Datoen er ikke tilfeldig. Den dagen feires nemlig Loving Day. En høytid som ikke er så kjent i Norge, men Loving Day er den største multikulturelle […]
Veggmaleri av John og Nimi i Ladegårdsgaten sto ferdig til Lovintg Day 2020.