The Pink Panther and the Graffiti Mystery

Bergenkunst
Squash og Miko piece på Nesttun høsten 2020. En kan så godt som høre Henry Mancini sin legendariske filmusikk til The Pink Panther filmene ved Kulturhuset.
Inspector Jacques Clouseau er klar for å løse «The Pink Panther and the Graffiti Mystery». Squash og Miko piece på Nesttun høsten 2020.
The Pink Panther | Soundtrack Suite (Henry Mancini)

Den fenomenale graffiti piecen tar The Pink Panther-universet på kornet. Writingen er sylskarp, og kontrasten mellom cartoonish og urban graffiti er spennende.

The Pink Panther karakteren dukket først opp i den animerte introen til den fantastiske komedien The Pink Panther i 1963. Sammen med Peter Sellers, i rollen som Inspector Jacques Clouseau, ble karakteren et symbol for den utrolig populære filmserien.

The Pink Panther, som i filmene er en enorm rosa diamant, har landet på Nesttun og mysteriet utfolder seg.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Mer graffiti på Nesttun!

Next Post

Ingebrigt Vik: Satte sitt preg på Bergen

Alle bergensere er inspirert av Edvard Grieg, og Ingebrigt Vik har fanget komponistens storhet og stolthet i sin bronseskulptur midt i Byparken. Figuren er stramt bygd opp i en spenningsfylt form som bygger på skjevhetene i Griegs skikkelse, samtidig som geniet karakteriseres i det beåndede hode. Norsk Kunstnerleksikon Avdukingen av […]
Bronsestatue av Edvard Grieg i Byparken i Bergen. Skulptør: Ingebrigt Vik.