The flower girl and the hummingbirds

Pyritt sitt vakre stencilverk i Marken har samme tema som "Made by nature" som var den første piecen av Pyritt vi så på gaten i år. Fargebruken og blomstene knytter verkene sammen.
Pyritt sitt vakre stencilverk i Marken har samme tema som «Made by nature», som var den første piecen av Pyritt vi så på gaten i år. Fargebruken og blomstene knytter verkene sammen.

Jeg vet ikke hvilken tittel Pyritt har gitt den store piecen i Marken, men jeg tolker den som en påminning om å leve i pakt med naturen. Kunstverket kan minne oss på at vi er en del av naturen, og er avhengig av harmoni og balanse.

Det er den flotte silhuetten, de fenomenale fargene og de detaljerte kolibriene. som gjør at jeg synes dette er det vakreste stencilverket så langt i år i Bergen. Den kreative bakgrunnen gir ekstra liv til piecen, og forsterker bevegelsene til de nydelige kolibriene.

Merkene i ansiktet til kvinnen gir assosiasjoner til flere sterke indianer-motiver Pyritt sprayet på gaten i fjor.

"Made of nature" av gatekunstner Pyritt ved DPSen på Danmarksplass.
«Made of nature» av gatekunstner Pyritt ved DPSen på Danmarksplass. Stencilverket blomstrer på muren bak Pyritt sin berømte Mai 2020, som fremdeles pryder området.