Symboltung collab av HUR

Bergenkunst
Fersk piece av HUR åpner påsken på Nøstet. HUR er en av byens mest erfarne writere og graffitikunstnere.
Fersk collab av HUR og Snorre Magnar Solberg åpner påsken på Nøstet. HUR er en av byens mest erfarne writere og graffitikunstnere. Han har gjennom det siste året utviklet den spennende og særegne stilen vi nå kan se i hans ferske mytiske collab.

HUR representerer det råeste og mest kunstnerisk ekstreme av graffitikultur i Bergen. Han overrasker alltid med nye former og symboler. Piecene har blitt en reise inn i en forhistorisk verden av mystikk, symboler, farger og fortellinger.

HUR driver ikke kun med graffiti. Han er også kjent som multikunstneren Eirik Falckner.

Denne ferske HUR og Solberg piecen er plassert på lovligveggen på Sentralbadet. Det er klart en fordel å stå på en lovligvegg når en maler en så kompleks piece som dette. Men HUR piecer kan dukke opp hvor som helst. Både på lovlige og ulovlige spoter.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art MarketNext Post

Girls Day! Vårens vakreste street art jam

Veggene ved Fana kulturhus er nå byens mest spennende og innholdsrike street art spot. Her finner en graffiti, stencilkunst og flere unike veggmalerier malt av byens beste kvinnelige gatekunstenere. Det var en unik happening som fant sted langfredag, og det anbefales absolutt å ta en tur til den kjente spoten […]
Dish jobber med street art piecen, som er en hyllest til Joséphine Baker.