– Smittevern er livreddende

"Hang in there" er den andre sterke korona-piecen som dukker opp på Sentralbadet etter at kommunen åpnet testsenter der. Stencilverket er sprayet av Tegnepinne, som er en ny signatur i Bergen.
«Hang in there» er den andre sterke korona-piecen som dukker opp på Sentralbadet etter at kommunen åpnet testsenter der. Stencilverket er sprayet av Tegnepinne, som er en ny signatur i Bergen.

Smittevern er faktisk livreddende, og det er de som tar smittevern på alvor som sørger for at vi kan gå inn for en trygg landing. Ansiktsmasken er nærmest blitt et symbol for vår tid, og det er vår fallskjerm nå når verden nærmest er i fritt fall.

Tegnepinne

Det ferske stencilverket er ment som en positiv oppmuntring til alle som har det tøft pga. pandemien. Bak signaturen Tegnepinne skjuler det seg en kunstner, som er utdannet lege, og har jobbet med vaksinasjonsprogrammet i kommunen. Det gir piecen ekstra autoritet, og er en spennede debut for Tegnepinne på gaten i Bergen.

«Hang in there» er plassert på Sentralbadet, og kommunen har grunnet veggen grå og gitt kunstneren plassen.

Kunstneren forteller at det frister å lage flere piecer på gaten.

Grunnen til at jeg begynte med gatekunst er rett og slett en liten protest mot den etablerte kunstverdenen Jeg mener kunst skal være for og av folket. Gratis og tilgjengelig. Folk flest skal få bestemme hvordan byen deres ser ut. Jeg elsker tanken på at hvem som helst kan gå tur i egen by og samtidig vandre i et stadig endrende og levende galleri fylt av mer eller mindre meningsfulle verk Få kunst ut av museer og gallerier for eliten og ut på gaten.

Tegnepinne