Siste hilsen til Røverdatter

Bergenkunst
Dish sin Røverdatter som paste up på veggen utenfor spleise-puben Røverdatter i Neumanns gate.

Over 100 privatpersoner gikk for halvannet år siden sammen om å starte den populære og unike puben Røverdatter. Nå er det dessverre kroken på døren på grunn av koronapandemien.

En epoke er over. Vi klarer ikke å holde liv i puben lenger. Fader altså, dette er ikke noe kjekt. Vi har lenge sett det gå denne veien, men å faktisk avslutte er noe dritt. TUSEN TAKK til alle dere som på et eller annet vis har vært med på å støtte oss. Puben vi startet med en herlig gjeng venner og venners-venner, er ikke lenger levedyktig, og vi må stenge dørene.

Daglig leder Maren Anneth Håland

Gatekunstner Dish utsmykket inngangspartiet og logoen til folkepuben med sin versjon av den moderne Røverdatter. Motivet har blitt kjent og kjært blant street art interesserte i Bergen.

Nå har Dish laget en ny versjon av Røverdatter som sin hyllest, og siste hilsen, til ildsjelene bak spleise-puben.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

This is our way of saying good bye, albeit a sad situation that the pub had to close their doors. Maren one of the owners was especially sad to think the mural inside maybe painted over. So we decided to let her free on to the streets, so we did a paste up to mark the sad ending. We did a few around town to find… some will be easier to find then others!

Dish

Mer Dish på bergenkunst.no

Next Post

Ny sterk HUR piece

Multikunstneren HUR er den graffiti artisten i Bergen som utforsker og utfordrer street art som kunstform mest akkurat nå. Piecene hans kan virke ekstreme ved første øyekast, men når en studerer dem nærmere ser en fort helheten og de råe kunstneriske kvalitetene. I tillegg til graffiti writer er den aktive […]