Run Rabbit Run: Forfriskende fargesterk street art fra ny gatekunstner

Bergenkunst
"Welcome to the happy place" er det nyeste stencilverket fra den spennede gatekunstneren Run Rabbit Run. Kunstnerens fargepalett er nydelig, og svære uvanlig for å være stencilkunst i Bergen.
«Welcome to the happy place» er det nyeste stencilverket fra den spennende gatekunstneren Run Rabbit Run. Kunstnerens fargepalett er nydelig, og svært uvanlig for å være stencilkunst i Bergen. Spoten i Stenkjellergaten er perfekt for Run Rabbit Run sine dype og flotte farger.

Budskapet i piecen ligger i kontrasten mellom plakaten, og den gamle mannens sørgmodige ansiktsuttrykk. Alle piecene til Run Rabbit Run har et klart tema. Den fabelaktige fargebruken understreket dette, og løfter gatekunsten ut av det sedvanlige mønsteret i Bergen med svart, hvitt og dempet fargebruk.

Singapore Sling av Run Rabbit Run på veggen til Logehaven.
Singapore Sling av Run Rabbit Run på veggen til Logehaven. Denne kom på plass for noen uker siden.
"Survival of the Twisted" ble sprayet av Run Rabbit Run i begynnelsen av mars.
«Survival of the Twisted» ble sprayet av Run Rabbit Run i begynnelsen av mars.

Look how mutated these creatures have become. Survival of the Twisted. This is not what Darwin had in mind. Stop throwing your shit in the streets you Basterd Drunks!

Run Rabbit Run
«Piken med svovelstikkene» er en av Hans Christian Andersens mest kjente noveller. Eventyret ble gitt ut i 1848. Piecen til Run Rabbit Run var den første av gatekunstneren jeg la merke til på gaten i Bergen.
«Piken med svovelstikkene» er en av Hans Christian Andersens mest kjente noveller. Eventyret ble gitt ut i 1848. Piecen til Run Rabbit Run var den første av gatekunstneren jeg la merke til på gaten i Bergen.

The outer circle.
It’s a cold place. Like lots of people skating on thin ice, in the dark. Knowing life can take a turn just at the next fall. There is no protection out here, no roads. Just poor souls lost off the grid.
Only warmth in imagined memories.
Seen from the inner circle, this place is the far lands, no plans to cross paths it seems.
Don’t abandon your fellows.

Run Rabbit Run

Dette er en ny gatekunstner vi gleder oss til å se flere piecer fra i vår og sommer.

Next Post

#straffskader: Sterk AFK piece viser alvoret bak rusreformen

AFK har bygget sin kommentar til rusreformen på historiene til åtte personer som har blitt negativt rammet av dagens ruspolitikk. Disse historiene fortelles på nettstedet til Straff Skader-kampanjen, som kjemper for å behandle stoffbrukere i et system som er skreddersydd for omsorg, og fjerne skammen og stigmatiseringen knyttet til å […]
Den ferske AFK piecen “Abusers”, på Listhaug-hjørnet, setter et skarpt, nakent og ærlig søkelys på de overgrepene strafferegimet innen ruspolitikken har medført. Motivet er av Oscar (23), og viser en reell skrekkhistorie fra den feilslåtte "krigen mot narkotika".