Roser huseier: – Gatekunst er en viktig del av bybildet

Bergenkunst
Byråd Katrine Nødtvedt, for kultur, mangfold og likestilling, er glad for at hiseier i Skottegaten ønsker å ta vare på Love Crash av Dolk til glede for bergenserne.
Byråd Katrine Nødtvedt (MDG), for kultur, mangfold og likestilling, er glad for at huseier i Skottegaten ønsker å ta vare på Love Crash av Dolk til glede for bergenserne. (Foto: Bergen kommune, Nina Johnson).

Byrådens rådgiver, Josefine Gjerde, hadde begynt å undersøke Love Crash sin skjebne, da eier av huset i Skottegaten fortalte at han gjerne beskytter Dolk sin legendariske piece hvis det er mulig.

Gatekunst, midlertidig eller mer permanent, er en viktig del av bybildet i Bergen, og det er gledelig å se at huseieren vil ta vare på Dolkverket i Skottegaten.

Kulturbyråd Katrine Nødtvedt (MDG).

Det viser seg at i Bergen så trenger vi ingen diskusjon rundt om ikoniske piecer skal beskyttes eller ikke. Vi tar vare på dem når det lar seg gjøre.Next Post

Hjerter for håp: Nimi i spissen for collab-mural

De mange hundre fargerike hjertene går som en rød tråd gjennom det lange veggmaleriet, som nå pryder hele ene siden av Sletten Senter. Det er forfriskende, og stilig, å se så mange street art genre på en og samme vegg. Når veggmaleriet i tillegg har et hjertevarmende gjennomgående tema, er […]
Mural på Sletten senter høsten 2020. Veteranen Nimi sto i spissen for prosjektet, og hadde med seg RC, Ami Street Art, Bliss, Razle, K.B.R, C.F.H og MARIE.