Rolig graffiti-session i solen

Bergenkunst
Graffiti writerne i Bergen sprayer helst på ulovlige spoter, men lovligveggene gir anledning til en roligere session på en solrik vårdag. Tokig hang nylig med venner på Nesttun.
Graffiti writerne i Bergen sprayer helst på ulovlige spoter, men lovligveggene gir anledning til en roligere session på en solrik vårdag. Tokig hang nylig med venner på Nesttun, og sprayet en collab med Womer.

Graffiti-miljøet i Bergen har flere subkulturer. Noen sprayer piecer som tar lang tid å få perfekte, andre driver med throw ups, tagging og bombing. Tokig og Womer er erfarne graffiti writere, og står sentralt i graffiti miljøet i Bergen.

De fleste writere er innom lovligveggene med ujevne mellomrom for å finpusse stilen, eller nyte en roligere spray session med familie og venner.

Womer sin del av collaben med Tokig. Sprayboksen binder writingen sammen til en piece.
Womer sin del av collaben med Tokig. Sprayboksen binder writingen sammen til en piece.


Next Post

Mesterlig analogt av Coma Girl

Coma Girl har blitt en favoritt blant street art elskende bergensere. Hun er kjent for stilsikre stenciler, ofte av dyr, med gode og subtile poenger. I år startet hun gatekunstsesongen på hot spoten USF Verftet. Det er mange som tidvis drømmer tilbake til en mer analog tid, og har gode […]
Coma Girl startet årets gatekunstsesong med en nydelig versjon av His Masters Voice. Francis Barrauds maleriet av foxterrieren Nipper er varemerket til selskapet som sto bak de aller første norske plateinnspillingene.