Rævadilter i gull til byjubileet

Bergenkunst
#rævadilter av Malc Arts har fått på seg buekorpsmedalje og sløyfer i gull til ære for 950 års jubileet til Bergen.

#rævadilter av malc_arts har blitt en kjent og kjær maskot for alle som elsker buekorps i Bergen. Kunstneren, med hjertet i Bergen, har sprayet sin sjarmerende #rævadilter flere steder i byen vår, blant annet i Dræggen og på Bryggen.

Nå har #rævadilter frisket opp uniformen sin med gullmedalje og gullsløyfer, og er klar for å feire 950 års jubileet til Bergen. Den berømte stencilen skinner nå i gull i C. Sundts gate.

Malc Arts utviklet #rævadilter karakteren fordi han ville skape en maskot for alle buekorpsene i Bergen.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Buekorps er noe helt unikt, og om alle foreldre hadde vært klar over de verdiene barna deres lærer der, så ville det antagelig ha vært kø for å få lov til å begynne i buekorps.

Malc Arts

Buekorpsene i Bergen er en viktig del av vår 950 år lange historie som bysamfunn, og er selvsagt sentrale når Bergen nå feirer seg selv og sin lange historie som verdens beste by.

Les mer om jubileet – se hva som skjer – finn ditt jubileumsarrangement her!

Mer Malc Arts på bergenkunst.no: Det blir buekorps i år også

Next Post

Dolk: Bleeding Heart frem i lyset

For syv år siden vedtok Byrådet i Bergen at fire av Dolk sine gatekunstverk skulle bevares. I tillegg til Bleeding Heart var dette Phone Love, Love Crash og Spray. Kun Spray ble dekket med plexiglass. De tre andre Dolk-stencilene ble dekket med en organisk hinne, som gir en helt usynlig […]