Pyritt med den beste USA-stencilen i byen

Bergenkunst
"Playing the last song". Gatekunstner Pyritt sin kraftfulle kommentar til den skremmende valgkampen i USA. Nøstet i Bergen høsten 2020.
«Playing the last song». Gatekunstner Pyritt sin kraftfulle kommentar til den skremmende valgkampen i USA. Den fenomenale stencilen er sprayet rett over veien for Gategalleriet på Nøstet.

Playing the last song for a sinking nation. Liberty goes down with the ship.

Pyritt

Det har ikke vært så veldig mange gatekunstverk med USA-tema i Bergen, men av dem som har dukket opp i byen vår i løpet av valget er Pyritt sin ferske piece på Nøstet den vakreste og mest innholdsrike.

Trekket med å fremstille Frihetsgudinnen som en ung blindet kvinne, som spiller en hjerteskjærende svanesang for et synkende demokrati, fungerer perfekt og gir stencilverket flere lag med følelser.

Liberty goes down with the ship. Pyritt sin USA-kommentar på Nøstet.
Pyritt sin USA-kommentar på Nøstet i Bergen høsten 2020.

Next Post

Remarkable Queen Gaia

Remark har imponert i sommer med teknisk brilliante stencilverk av høy kunstnerisk kvalitet. Gatekunstneren er fra Bergen og holder på sin anonymitet. Remark har som oftest sterke budskap i sin street art, og liker å lage verk som provoserer og skaper debatt. Remark jobber også med digital kunst. Good and […]
Queen Gaia av Remark på Sentralbadet i Bergen høsten 2020.