Nye korona-piecer fra Vlek

Ny piece med korona-motiv av Vlek på Vektertorget. Den erfarne gatekunstneren fra Kristiansand utsmykket Bergen med flere ferske piecer da han var på besøk.
Ny piece med korona-motiv av Vlek på Vektertorget. Den erfarne gatekunstneren fra Kristiansand utsmykket Bergen med flere ferske piecer da han var på besøk våren 2021.

De siste par månedene har det dukket opp flere korona-relaterte piecer i Bergen enn vi ellers har sett gjennom hele pandemien. Det er nok en konsekvens av at vi alle begynner å bli slitne av å leve i korona-boblen. Gatekunst gjenspeiler stemningen i samfunnet, og det er viktig at kunsten tar korona-samtalen på gaten.

Gatekunstner Vlek fra Kristiansand sprayet tre ulike versjoner av «Blown away» da han nylig besøkte Bergen. Bildet er tatt ved Vektertorget. Han har flere motiver og piecer på gaten i Bergen, så det er bare å starte gatekust-jakten.

Arne Vilhelm Tellefsen, Vlek, har drevet med street art siden midten av 80-tallet. På Sørlandet er han en kjent forkjemper for urban kunst. I tillegg til sin aktive kunstkarriere innen flere genre, sloss han mot nulltoleransen for gatekunst i Kristiansand.

Han jobber for å skape en frihavn for kunstnere i hjembyen. Han har flere ganger bidratt til Sørlandsutstillingen.