Ny fresh piece på Barnslig-stolpen

Bergenkunst
Barnslig har satt nye farger på stolpen i Vestre Torggate, som har vært dekorert av henne siden 2016..
Barnslig har satt nye farger på stolpen i Vestre Torggate, som har vært dekorert av henne siden sensommeren 2016. Den fargesterke piecen glitrer nå i solen og minner oss på at sommeren er like rundt hjørnet.

Barnslig er en kjent gatekunstner i Bergen, som har dekorert byen vår med sine snodige, artige og fantasifulle karakterer i åresvis. Barnslig har deltatt på flere store gatekunst-happeninger i Bergen. Hun har designet et rikt univers av fantastiske figurer, og er umiddelbart gjenkjennelig på grunn av sin unike street art-stil.

Sist vi så henne i aksjon var da 14 kvinnelige gatekunstnere samlet seg til en heftig Påske-jam ved kulturhuset på Nesttun.

Nå har hun byttet ut motivet av den donut-elskende blekksprut-cyclopen, som preget stolpen i mange år, med en happy barnslig-kul(e)is. Friske farger og smilende «monstre» bringer bud om varmere tider.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Frida by ROT
Barnslig har pusset opp hele stoppen med et nytt motiv og ny flott bakgrunn.
Barnslig har pusset opp hele stolpen med et nytt motiv og ny flott bakgrunn.

Veldig klar for sol, is og nye vegger fremover!

Barnslig

Next Post

RC svarer på LOK sine apestreker med ny kunst

– LOK sin tagging var en uønsket interaksjon, men det er slikt som skjer, og jeg har sansen for gatens åpenhet. Samtidig finnes det uskrevne regler på gaten, og jeg ville svare ham uten at det blir en personlig konflikt. LOK er en flink kunstner, og han burde vise det […]
Den nye paste upen i Steinkjellergaten er et svar fra gatekunstner RC på at LOK tagget over den kjente piecen "Katten og gutten". - Jeg ville svare på LOK sin tagging av piecen min med et nytt kunstverk. LOK har brutt uskrevne regler og drevet med apestreker. Dette er mitt svar, og jeg oppfordrer LOK til å svare meg med kreativ kunst på gaten. Ikke tagge over andre, slik han gjorde i Steinkjellergaten, sier Rodrigo Cortez (RC).