Ny fantasktisk hotspot for street art i Bergen

Bergenkunst
Meieriet 2020: Lise er i sommerhumør.

Sommeren 2020 har virkelig fått gatekunstnerne i Bergen ut i solen. Over 30 gatekunstnere og graffiti writere har hatt en gigantisk street art jam i sommer, og skapt en ny oase for gatekunstinteresserte i Bergen.

Meieriet 2020: Ny sterk piece fra Bly, omringet av tags av artistene som har sprayet på den gamle meieribygningene på Minde/Wergeland.

I løpet av en liten uke i begynnelsen av juni fikk over 30 kunstnere innen de fleste gatekunstgenre slå seg løs, og spraye de gamle meieribygningene til Tine Meierier på Wergeland/Minde. Meieriet har flyttet ut, og StreetArt Bergen arrangerte megajam på industriområdet. I samarbeid med Bonava og Tapperiet AS skaffet de sparybokser og samlet kunstnerne i sommersolen.

Meieriet 2020: En perfekt plassert piece. Min favoritt graffitipiece på området.

Det anbefales virkelig å ta en tur ned til industriområdet på Wergeland. Der finner du graffiti, stensiler og malerier av noen av Bergens absolutt mest kreative gatekunstnere. Bare AFK sin 100 % vegan er verdt turen alene.

bergenkunst.no
Meieriet 2020: Er det Puddefjordsbroen som har inspirert Miko?

Området er åpent for publikum så det anbefales på det varmeste å ta en tur innom. Den enkleste inngangen er fra Kanalveien/Minde Alle. Det er også en port i gjerdet som er åpen.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Meieriet 2020: rip street art sin Croconomy på gamle Tine Meierier på Wergeland/Minde.

Det som gjør Meieriet 2020 til et så unikt prosjekt innen gatekunst i Bergen er variasjonen av teknikker street artistene har brukt. Her finner du de beste stensilkunstnerne, de mest kreative graffitiwritene og de mest interessante malerne og strikkekunstnerne. Alt i samme gategalleri.

Next Post

Product of a broken democracy

AFK setter søkelyset på den beinharde populismen som truer demokratiet i vestlige stormakter som USA og Storbritannia. Installasjonen er sterkt Trump kritisk, og påpeker også likhetene til Boris Johnson både utseendemessig og politisk. Installasjonen er et av flere AFK verk som bidrar til utstillingen «Kjenn deg selv» utenfor Rådhuset i […]