Ninjah imponerer med sitt første stencilverk

Bergenkunst
Piecen av den stilige apen med 3d briller er street artist Ninjah sitt første stencilverk. Nøstet i Bergen desember 2020.
Piecen av den stilige apen med 3d briller er street artist Ninjah sitt første stencilverk. Den er skarpt utført, og gatekunstnerens bakgrunn som grafisk designer og illustratør kommer tydelig frem.

Ninjah, fra São Paulo, har flere piecer og paste ups på gaten i Bergen allerede, men ingen stencilverk. Han har gjort seg bemerket i byen med spennende street art siden han dukket på Meieriet i sommer.

Han har i tillegg vært gjestekunstner på AFK sitt nyeste trykk Exellent, hvor han laget bakgrunnsdetaljer på flere utgaver. Det er tydelig at Ninjah har fått god kontakt med AFK.


Dette er mitt første stencilverk, med hjelp fra mesteren. Thank you Afk!

Ninjah

Sjekk video av Ninjah som viser hvordan kan jobber med motiv og design.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art MarketNext Post

Skur 14: "Til ungdommen"

Da 16 av byens beste gatekunstnere sammen skapte det storslåtte veggmaleriet som strekker seg rundt hele ungdomshuset Skur 14, var det ett av landets største gatekunstprosjekter. Skur 14 er øvingslokale for flere titalls band. Målet med street art prosjektet var å inspirere ungdom fra belastede miljøer til å uttrykke seg […]
Temaet for gigantmuralen på Skur 14 er bærekraft og hav. RC setter fokus på forurensing fra olje og mikroplast.