Mr. Adolfitos mange ansikter

Graffiti-kunstner Mr. Adolfito viser sine mange ansikter og stiler under en vår-session på Nesttun.
Graffiti-kunstner Mr. Adolfito viser sine mange ansikter og stiler under en kjapp vår-session på Nesttun. A quickie, som det kalles i graffiti-kretser. Den fete mexicanske wrestleren er nummer 99 på gaten i Bergen. Mr. Adolfito er stolt medlem av SMK Crew, så skrivingene er en hyllest til gjengen.

Videre på veggen viser multikunstneren sine mange ansikter. Først den staute wrestleren. Den er nummer 99 av 100 wrestlere, som Mr. Adolfito satt seg som mål å spraye på denne tiden i fjor.

Etter wrestleren møter vi Agatha, som er en kjærlighetserklæring til datteren. Hun har fått påskriften Toy, som er et begrep som brukes om nye uerfarne graffiti-artister.

Tre helt forskjellige ansikter og stiler av graffiti-kunstner Mr. Adolfito på Nesttun våren 2021.
Tre helt forskjellige ansikter og stiler av graffiti-kunstner Mr. Adolfito på Nesttun våren 2021.

Etter den søte piecen til datteren viser Mr. Adolfito hva vi har i vente fra den kreative graffiti-kunstneren i vår og sommer.

Han er i ferd med å utvikle en fantastisk spennende og nyskapende stil, og kolleksjon, som vi nå får en smakebit av på veggen på Nesttun.

Just a quickie in the sun. Up to 99 wrestlers. The 100th will come up soon. So it was bound to happen, after a while of working with my beloved wrestlers, I am trying new horizons and this is getting good, I am working on a new collection for this spring.

Mr. Adolfito