K.B.R: Street art byen blomstrer

Bergenkunst
Denne rosen er en av de første piecene K.B.R har sprayet med sprayboks. Hun er en av flere kunstnere som har blitt inspirert av miljøet på Meieriet til å lage street art.

K.B.R Art ble så begeistret da hun så all den fantastiske gatekunsten på Meieriet i sommer, at hun tuslet ned for å ta en prat med graffiti-kunstnerne. Det tok ikke lang tid før hun ble kjent med gjengen, og gikk i gang med å male et helt rom med veggmalerier (se vlogg under).

Lite visste jeg hvor gøy denne avanserte spraykanna kunne gjøre kunst til ekte verk, og selv om Tine Meieriet rives ned til høsten av er dette bare starten på en ny og spennende reise for meg videre!

K.B.R Art
K.B.R forteller at det er første gang hun jobber både med stencil og sprayboks.

Både The Wall og Meieriet har i sommer samlet så mange gatekunstnere at nye talenter har blitt inspirert til å prøve seg på street art. Nye collabs, teknikker og stiler har også blitt utviklet.

Det er spesielt hyggelig og inspirerende å se at nye kunstnere plukker opp sprayboksen, og lar seg begeistre til å utvikle graffiti-teknikkene sine.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

K.B.R er et naturtalent både med pensel og sprayboks, og hun har full kontroll på filming og formidling i sin vlogg fra Meieriet. I videoen får en full omvisning på Meieriet, og en får se arbeidet med veggmaleriene.

VLOGG av K:B:R Art fra Meieriet 2020.

Alt på bergenkunst.no fra:
* Meieriet 2020
* The Wall 2020

Next Post

Sophie Elise protesterte da RC startet debatt om kroppspress

Bildene RC har valgt til sin Altarpiece New er tatt fra Instagram-profilen til den mest profilerte unge influenceren i Norge, Sophie Elise. RC gir bildene nytt innhold ved å sette dem sammen, og legge til nye elementer. Han stiller spørsmål ved hva et slikt hyperseksualisert, narsissistisk kroppsfokus gjør med oss […]