Itpd hyller SuperNakstad

Bergenkunst
SuperNakstad like ved vaksinesenteret på Sentralbadet i Bergen. Itpd hyller Espen Rostrup Nakstad,  assisterende direktør i Helsedirektoratet, som er den myndighetspersonen son nordmenn har hatt høyest tillit til gjennom hele koronapandemien.
SuperNakstad like ved vaksinesenteret på Sentralbadet i Bergen. Itpd hyller Espen Rostrup Nakstad, assisterende direktør i Helsedirektoratet, som er den myndighetspersonen som nordmenn har hatt høyest tillit til gjennom hele koronapandemien.

Med vaksinesprøyten i hånden, og logoen til Folkehelseintituttet på brystet, kjemper SuperNakstad kampen mot det hissige koronaviruset på vegne av hele den norske befolkningen. Norge har hatt den fordelen gjennom pandemien at folk har høy tillit til myndighetene, selv om den begynner å bli tynnslitt på grunn av forvirring rundt tiltak og uforståelige smittevernsbrudd av statsminister Erna Solberg og flere andre politikere.

Gjennom alle de usikre periodene har Nakstad stått som en bauta i norsk offentlighet, og kommunisert tydelig og godt til hele befolkningen. Vi stoler på den sindige og dyktige fagmannen, og han har nærmest fått en rockestjerne-status blant nordmenn.

Itpd valgte med sin ferske piece å fremstille Nakstad som Supermann. Det er så åpenbart et godt bilde at det nesten er rart at det ikke har dukket opp lignende stencilverk i Bergen tidligere.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Frida by ROT

Kudos til itpd for å sette fingeren på en så sterk felles følelse i folkesjelen. Hva skulle vi gjort uten SuperNakstad når til og med statsministeren svikter?

Sammen med den ferske piecen kommer itpd med en klar og sterk oppfordring:

Ta ansvar. Vaksiner deg!

Itpd

Next Post

- Smittevern er livreddende

Smittevern er faktisk livreddende, og det er de som tar smittevern på alvor som sørger for at vi kan gå inn for en trygg landing. Ansiktsmasken er nærmest blitt et symbol for vår tid, og det er vår fallskjerm nå når verden nærmest er i fritt fall. Tegnepinne Det ferske […]
"Hang in there" er den andre sterke korona-piecen som dukker opp på Sentralbadet etter at kommunen åpnet testsenter der. Stencilverket er sprayet av Tegnepinne, som er en ny signatur i Bergen.