Hjerter for håp: Nimi i spissen for collab-mural

Mural på Sletten senter høsten 2020. Veteranen Nimi sto i spissen for prosjektet, og hadde med seg RC, Ami Street Art, Bliss, Razle, K.B.R, C.F.H og MARIE.
Det var full aktivitet da en god gjeng av byens gatekunstnere gjorde ferdig det store veggmaleriet på Sletten. Veteranen Nimi sto i spissen for prosjektet, og hadde med seg RC, Ami street art, Bliss, Razle, K.B.R, C.F.H og MARIE.

De mange hundre fargerike hjertene går som en rød tråd gjennom det lange veggmaleriet, som nå pryder hele ene siden av Sletten Senter.

Portrett av RC på Sletten senter høsten 2020.
RC sine fantastiske følelsessterke portretter har blitt en sterk, og svært detaljert piece, på den flotte veggen.

Det er forfriskende, og stilig, å se så mange street art genre på en og samme vegg. Når veggmaleriet i tillegg har et hjertevarmende gjennomgående tema, er det en gave til nabolaget og hele street art Bergen.

Det lange ferske veggmaleriet på Sletten begynner med denne freche stencilen av Marie.
Det lange ferske veggmaleriet på Sletten begynner med denne friske stencilen av Marie. Musikk, kjærlighet, håp og gatekunst i skjønn forening.

Enhjørninger i forskjellige stiler og situasjoner er også et gjennomgående trekk i det nye veggmaleriet.

En stor og staselig enhjørning avslutter veggmaleriet. Nimi har holdt på med gatekunst siden 80-tallet.
En stor og staselig enhjørning avslutter veggmaleriet. Nimi har holdt på med gatekunst siden 80-tallet.

Det er veldig kjekt å se erfarne ringrever i street art Bergen, som Bliss, RC og Nimi, jobbe sammen med nye talentfulle gatekunstnere, og kunstnere innen så forskjellige street art genre.

Hjertene, og rosene til K.B.R, danner en perfekt ramme for Razle sitt nydelige portrett.
Hjertene danner en perfekt ramme for Razle sitt nydelige portrett. K.B.R sine roser og blomster pryder toppen av veggen.
Time av Bliss passer godt til det gigantiske veggmaleriet på Sletten.
En finner flere av C.F.H sine artige uttrykksfulle figurer på street art veggen på Sletten. Høst 2020 i Bergen.
En finner flere av C.F.H sine artige uttrykksfulle figurer på street art veggen på Sletten. En kan også se to av hennes figurer sitte på den blå streken på bildet av Bliss sin «Time»-piece.