Helm – ny kreativ gatekunstner

Bergenkunst
I løpet av gatekunstsommeren i Bergen har det dukket opp flere nye spennende navn i miljøet. Dette fargesterke portrettet av Helm, finner du inne på Meieriet på Wergeland.

Jeg har ikke sett Helm, med sin særegne street art, på gaten før han dukket opp på Meieriet sommeren 2020. Helm maler uttrykksfulle portretter, og skiller seg positivt ut i miljøet både teknisk og kreativt.

Helm sine portretter er umiddelbart gjenkjennelige blant annet på grunn av fargevalg og ansiktsuttrykk. Denne ferske piecen finner du ved Fana kulturhus på Nesttun.

Jeg vet ikke så mye om gatekunstneren Helm enda, annet at han er bergenser, ekstremt kreativ og gjerne jobber sammen med Phatso.

Helm har flere piecer i hallen på Meieriet. I bakgrunnen ser en Phatso sitt veggmaleri.

Hallen på Meieriet er åpen for publikum når gatekunstnerne jobber på området, eller arrangørene er tilstede.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Det er fremdeles full street art-aktivitet på Meieriet, så sjansen for å slippe inn i hallen for å se de fantastiske veggmaleriene er stor.

Next Post

USA down the drain

AFK tar gatekunst på kornet med sin stensil han bokstavelig talt har sprayet rett på gaten. Symbolikken er enkel men effektiv. Utførelsen er skarp og tydelig. Trump silhuetten er en unik stensil på Meieriet på Wergeland, på grunn av sin geniale plassering og høye AFK-kvalitet. Piecen er under stadig forandring […]