Graffiti-jam på gatekunst-fest

Bergenkunst
Piem er en av writerne som har satt sitt preg på de gamle industribyggene som tidligere huset Tine Meierier. Her er han i action under 5 års jubileet til Galleri Gategalleriet.

Flere hundre graffiti- og gatekunst-interesserte feiret Galleri Gategalleriet sitt 5 års jubileum forrige helg. Galleriet stilte ut kunst fra flere titalls gatekunstnere i lokalene på Meieriet på Wergeland under jubileumsfesten.

bergenkunst.no gratulerer Galleri Gategalleriet med 5 fine år, og håper salget gikk strålende under jubileumsutstillingen.

Sjekk bilder fra jubileumsfesten her!

Piem forteller at han har hatt en god og kreativ graffiti sommer på Meieriet. Han stlte opp på jubileet og demonstrerte hvordan writerne i Bergen jobber med sine piecer.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

I piecen han sprayet i helgen i andre etasje inne i meieribygningene, avslører han at han har kommet over en teknikk han ikke har brukt i graffiti før.

Blomtermønsteret i piecen er writerens første forsøk på å bruke sjablong i kombinasjon med graffiti-teknikker. En kan se «blomstene» på gulvet foran.

Piem har utviklet sitt helt eget uttrykk, og er en av writerne som skiller seg ut både teknisk og kunstnerisk i Bergen. Det kan en spesielt se i de to piecene under:

Meieriet 2020: En perfekt plassert Piem-piece.
Denne heftige piecen av Piem møter deg når du går fra Wergeland mot gamle Time meierier (Meieriet).
Next Post

Draumer på meieri-loftet

Det er sjeldent at Bergens graffiti-artister får jobbe innendørs i et så spennende bygg som gamle Tine Meierier, uten å risikere å bli jaget vekk midt under arbeidet. Razle har funnet sin spot på loftet. De fleste av de gamle kontorlokalene på Meieriet er nå graffiti-gallerier. Alle etasjer bugner av […]