Gatekunst med sterkt fokus på utryddelsen av klodens arter

Bergenkunst
BEART11 ønsker, med sine to paste ups ved Korskirken, å sette søkelys på at vi mennesker må tenke over hva vi gjør med skogen der sjimpansene og andre dyr lever.
BEART11 ønsker med sine to paste ups ved Korskirken å sette søkelys på at vi mennesker er direkte årsak til den skremmende masseutryddelsen av jordens arts- og naturmangfold.

I tillegg til et sterkt budskap, og spennende digitale kunstteknikker, bruker kunstneren resirkulert stoff og tre til sine gatemalerier.

Jeg valgte en flott sjimpanse til dette gatemaleriet fordi de er sterkt truet av utryddelse. Jeg vil vise folk at vi virkelig er nødt til å tenke over hva vi mennesker gjør med skogen der sjimpansene og andre dyrearter lever. Ikke gjør sjimpansen til historie.

BEART11

Maleriene til BEART11 føyer seg inn i en bølge av paste ups som har poppet opp i byen vår i vinter og nå tidlig på våren.

En sterk trend er at flere gatekunstnere med signaturer som RC, B.mo, Gate, E.B, Razle og nå BEART11 henger opp kunst på treplater i stedet for den klassiske paste up kunsten på papir. Det gir gatekunstnerne mer kontroll over selve paste upen, fordi de kan jobbe direkte på platen i studio uten å få «rynker» eller «bobler» når gatekunsten henges opp på veggen utendørs.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Historiens sjette masseutryddelse av arter er ikke noe som vil skje en gang i fremtiden. Det skjer nå! I all hovedsak skyldes dette global oppvarming, og menneskehetens rovdrift på naturen, klodes ressurser og arter.
Historiens sjette masseutryddelse av arter er ikke noe som vil skje en gang i fremtiden. Det skjer nå! I all hovedsak skyldes dette global oppvarming, og menneskehetens rovdrift på naturen, klodes ressurser og arter.

Havskilpadder og tusenvis av andre sjødyr er truet av utryddelse på grunn av plastforurensing, overfiske og tap av habitat i verdenshavene.

BEART11

Next Post

Run Rabbit Run: Forfriskende fargesterk street art fra ny gatekunstner

Budskapet i piecen ligger i kontrasten mellom plakaten, og den gamle mannens sørgmodige ansiktsuttrykk. Alle piecene til Run Rabbit Run har et klart tema. Den fabelaktige fargebruken understreket dette, og løfter gatekunsten ut av det sedvanlige mønsteret i Bergen med svart, hvitt og dempet fargebruk. Look how mutated these creatures […]
"Welcome to the happy place" er det nyeste stencilverket fra den spennede gatekunstneren Run Rabbit Run. Kunstnerens fargepalett er nydelig, og svære uvanlig for å være stencilkunst i Bergen.