Heftig Tegson-piece satt sitt preg på Nesttun

Bergenkunst
Fresh Tegson piece på Nesttun, 1. januar 2021.
Fresh Tegson piece på Nesttun, 1. januar 2021. Han er en av byens mest erfarne graffiti-artister, og har en helt særegen stil på gaten.

Nyttårsaften smalt en graffiti-bombe på Nesttun da denne heftige piecen dukket opp på veggen ved Fana Kulturhus. Den detaljerte FCA-piecen ble gjort ferdig første nyttårsdag, og det er ingen tvil om at graffiti-mesteren Tegson har brukt nyttårshelgen til kreativ writing i Bergen.

Tegson startet med graffiti i Bergen på 2000-tallet, og har de siste årene vært en av de mest sentrale personene i gatekunstmiljøet i byen. Han bor for tiden i Tromsø, så det er sjeldnere å se ferske graffiti-piecer av Tegson i byen vår, men en finner store verk av graffiti-kunstneren flere steder i Bergen.

Tegson har over lengre tid utviklet sin helt egne teknikk og stil med maling og sprayboks, og det er nå sjeldnere å se writing av Tegson på den måten en nå kan se på Nesttun. Han er mest kjent for sine former og symboler, som en kan se blant annet på Neumann-bygget i Sandviken, på Olsvik skole og det store veggmaleriet på Meieriet.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

FCA: First Class Assholes. Tegson piece på lovligveggen på Nesttun.
FCA: First Class Assholes. Tegson piece på lovligveggen på Nesttun januar 2021.

Next Post

SV kontoret utsmykket av byens mest politiske gatekunstner

AFK hadde en koselig førjulsøkt med sine venner fra street art miljøet i Bergen, da seks av byens beste gatekunstnere utsmykket det nyoppussede SV kontoret på St. Jacobsplass. Landets ledende gatekunstner lekte seg på veggen med veggmaling og stencilkunst, og skapte fantastiske Shroomtopia, som er tittelen på det detaljerte stencilverket. […]
Shroomtopia av gatekunstner AFK på kontoret til Bergen SV på St. Jacobsplass.