El_Vict0r: På ville veier med Ed som førerhund

Bergenkunst
En morsom og interessant El_Vict0r-piece i undergangen mellom Bystasjonen og Bybanen.

Ed er den mest latterlige av de sadistiske hyene som er lojale undersåtter av Scar i Lion King. Hysterisk latter og destruktiv adferd er hans varemerke. Sammen med hyenene Shenzi og Banzai er han utstøtt fra Pride Lands og holder derfor til på Elephant Graveyard.

Å bruke Ed som førerhund er en crazy og snedig tanke.

Piecen kan også tolkes som kritikk av en blind nasjon som ledes på ville veier av en kaotisk og destruktiv leder. Siden Disney er amerikansk går tankene fort til Trump-regimet i USA.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

El_Vict0r er en gatekunstner som er født i Chile og oppvokst i Bergen. Han har tegnet siden han var guttunge, og er som street artist inspirert av naturen og tegneseriekultur.

Undergangen på Bergen Storsenter er iferd med å utvikle seg til en av byens mest spennende spotter for gatekunst.

Alt på Bystasjonen så langt på bergenkunst.no

Det er KA Galleri, som holder til på senteret, som har invitert kunstnerne til å utsmykke korridoren. Bergen Storsenter og Vestland Fylkeskommune har åpnet opp for at korridoren kan utsmykkes med street art.

Next Post

AFK sin Lady Justice avslører Kafkaprosessen mot Assange

Der våre ledere og media svikter, tar gatekunsten over og avslører det som er åpenbart for alle som følger Assange-saken: Det er en Kafkaprosess, der USA og UK bygger et falskt premiss for å kunne fengsle journalister og varslere som avslører ubehagelige og kriminelle sannheter om de mektige regimene. Exposing […]