Dobbel dose Grieg fra EB

Bergenkunst
EB sin paste up av Edvard Grieg i Steinkjellergaten i Bergen vinteren 2020.
EB sin paste up av Edvard Grieg i Steinkjellergaten i Bergen desember 2020. Piecen er plassert ved to gatekunst-historiske piecer.

EB sin paste up av Grieg er velplassert på historiske tomter i Bergen. Steinkjellergaten har vært kjent for sin gatekunst i mange år. En finner virkelig gamle, men stemningsfulle, piecer rundt den fargerike ferske EB paste upen.

Paste upen i Steinkjellergeten er laget på et gjennomsiktig papir som gjør piecen av Grieg enda mer fremtredende på muren.

I samme periode var EB på gaten med en annen fresh versjon av Grieg, som en kan finne på Engensenteret sykehjem ved Sentralbadet.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

EB er en anonym gatekunstener i Bergen, som har vært svært aktiv med sine fargesterke og spennende motiver de siste par månedene.

Paste up av EB ved Sentralbadet desember 2020.
Paste up av EB ved Sentralbadet desember 2020. Her ved Engensenteret sykehjem har kunstneren brukt et mer tradisjonelt paste up-papir.


Next Post

Behold Bergen: "Du isje ville tenke"

Candy. Short cuts and laziness… How conscious are we of the consequences attached to online shopping? AFK Det er viktig å tenke etter at våre handlemønstre blir påvirket av koronapandemien, og at lokale bedrifter sliter ekstra med å overleve. Derfor bør vi handle mest mulig lokalt, også hvis en handler […]
En fersk AFK piece i Bergen ber oss stoppe opp, tenke oss om, og handle julegaver lokalt i stedet for hos de globale nettbutikkene.