Flere av byens beste stensilkunstnere dukket opp på Bystasjonen

Bergenkunst
Fersk street art av sommerens kanskje mest aktive stensilkunstner Bly. Den stilige ti lags stensilen finner en i undergangen på Bystasjonen. Der har han selskap av Coma girl, Rip streetart og Bulldog.

I løpet av de siste ukene har det poppet opp fire nye stensilkunstverk i undergangen mellom Bergen Storsenter og Bybanestoppene. Dette er gatekunst av høy kvalitet, så det anbefales å ta en tur til undergangen for å få med seg de ferske piecene.

Rip streetart er en av veteranene blant de bergenske stensilkunstnerne. Han har flere motiver med sin ballerina rundt i byen vår. Denne finner en på Bystasjonen.

Det er KA Galleri som har invitert de erfarne stensilkunstnerne til å spraye sin street art i den ellers så kjedelige og «kalde» undergangen. Galleriet samarbeider med Bergen Storsenter og Vestland Fylkeskommune, som har åpnet opp for at korridoren kan utsmykkes med gatekunst.

Bulldog sin The Lonesome Traveler i undergangen på Bystasjonen.

Det er, så vidt jeg vet, første gang graffitikunstneren Bulldog dukker opp i Bergen med sin sjarmerende stensilkunst.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

Få deg en unik gatekunstopplevelse i «undergrunnen» av Bergen.

Se Coma girl sin fantastiske Kloden koker – isbjørn ber om beskyttelse i korridoren på Bystasjonen.

Next Post

RC - Viser det dype vennskapet mellom dyr og folk

Bergenseren Rodrigo Cortez (RC) har utsmykket Bergens gater med street art i mange år. Han er kjent for sine sterke portretter og innholdsrike veggmalerier. Nå har det dukket opp flere nye portretter på gaten av dyr sammen med mennesker. Gatekunst-serien har fått navnet Friendship, og er tegnet med Posca-penn på […]