Barnslig sin vidunderlige verden

Bergenkunst
Kunstner og street artist Barnslig sin festlige piece på stellerommet i 3. etasje på Bystasjonen.

Barnslig er en kjent og kjær gatekunstner i Bergen. Hun har dekorert byen vår med sine snodige, artige og fantasifulle karakterer i åresvis. Barnslig har deltatt på flere store gatekunst-happeninger i Bergen, som Skur 14 og Neumann-bygget i Sandviken.

Kunstneren har gjennom en årrekke designet et rikt univers av fantastiske figurer, og hun er umiddelbart gjenkjennelig på grunn av sin unike street art-stil.

Den ferske piecen hennes har fått en litt spesiell plassering, fordi Bergen Storsenter ønsket å friske opp stellerommet med fargerik og festlig kunst. Gatekunstner Barnslig er perfekt for et slikt oppdrag, og småbarnsforeldre har nå noe ekstra å glede seg over når barna får sitt nødvendige stell.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
Kjøp graffiti inspirert kunst direkte fra lokale kunstnere på Loophole - The Underground Art Market

KA Galleri har formidlet kontakten med Barnslig. Det er tydelig at galleriet ønsker å sette sitt preg på Bystasjonen med street art i gjennomgangen og gatekunst i flere av senterets etasjer.

En klassisk Barnslig-karakter fra det enorme gatekunstverket på Skur 14.
Barnslig er en erfaren gatekunstner. Denne piecen er fra 2017 da hun, og mange andre street artister i byen, laget utsmykninger til sykkel-VM.
Next Post

Artonaut med perleøredobb

Det genialt titulerte stencilverket Artonaut har levd sitt liv på Klosteret i beste velgående i lang tid. Som mange andre gatekunstverk av Rip Streetart har Artonaut blitt en naturlig og spennede del av bybildet. Rip har preget Bergen med klassisk, utfordrende og variert stencil-kunst, av høy kvalitet, i mange år. […]