b.mo: Love Rush på gatekunstveggen ved Korskirken

Bergenkunst
B.mo sitt ferske gatekunstverk "Love Rush" er en kombinasjon av håndmalt motiv og stencil. Piecen ble hengt opp på veggen ved Korskirken midt på vinteren 2021.
B.mo sitt ferske gatekunstverk «Love Rush» er en kombinasjon av håndmalt motiv og stencilkunst. Alle hjerte-likene er stencilarbeid. Piecen ble hengt opp på veggen ved Korskirken midt på vinteren 2021.

B.mo kribler i fingrene etter å starte gatekunstsesongen. I løpet av en kald februarnatt skrudde han opp sitt siste gatekunstverk på veggen bak Korskirken.

Den flotte veggen bugner nå over av gatekunst innen mange genre. Her finner en kunst laget av brukerne av tilbudet til Kirkens bymisjon, graffiti av Brosey, malerier av RC, strikkekunst av Ami Streetart, paste ups og stencil fra EB, og mye mer.

B.mo fortsetter sitt kritiske fokus på vårt digitale følelsesliv, og hvordan vi sakte men sikkert erstatter mellommenneskelig kontakt med digital følelses respons. Han var innom samme temaet med sin ferske paste up i Steinkjellergaten.

Annonse: Kjøp kunst fra lokale gatekunstnere
KBR - Equality add

Love Rush er første piecen vi ser med stencilarbeid fra b.mo. Han har tidligere fortalt til bergenkunst.no at han ønsker å utvide sitt street art repertoar.


After a weekend of cutting, sweating and swearing, I present “Love Rush”. I’ve also got a whole new level of respect for all the stencil artists out there, coz that is a seriously demanding and wildly intricate art form! Much respect!

b.mo

Next Post

Hardtslående Rip piece får stadig ny aktualitet

Et stencilverk trenger ikke å være komplisert med mange lag og fasetter for å være hardslående og oppsiktsvekkende. Rip streetart er en svært erfaren anonym gatekunstner fra Bergen med et enormt repertoar. Han er en mester i å levere raske stenciler av høy kvalitet på ulovlige spoter, og med dype […]
Rip streetart på Nøstet i Bergen vinteren 2021. Piecen er fra 2016.