b.mo: – Jeg prøver å finne min gatekunst stemme

The face of a generation av gatekunstner b.mo.
The face of a generation, av gatekunstner b.mo, handler om hvordan mange av oss avslører våre sårbarheter. Ikke fordi vi nødvendigvis vil, men fordi vi har blitt avhengige av dopaminrushet vi får fra å stadig få personlige bekreftelser av fremmede på nettet.

– Det handler også om hvordan skillet mellom den private sfæren og den offentlige sfæren blir uskarp, på grunn av at vi lever mer og mer på nettet. Vi må derfor hele tiden skyve på våre private grenser for å være relevante. Hvis vi ikke gjør det slutter vi å eksistere, sier b.mo.

B.mo er kjent for gatekunstinteresserte for en rekke kreative paste ups i Fyllingsdalen og sentrum. Denne gangen har han vært i Steinkjellergaten med sin symboltunge paste up.

Nå ønsker kunstneren å etablere seg som gatekunstner, og utforske flere street art teknikker. Til nå har vi sett paste ups av høy kvalitet fra b.mo.

– Det er egentlig tilfeldig at jeg kun har paste ups oppe som gatekunst. Jeg er helt fresh i miljøet, og har ikke helt funnet min gatekunst stemme, sier b.mo.

Det jobber han med nå, og avslører at han har spennende piecer på gang for gatekunstinteresserte bergensere.