Behold Bergen: «Du isje ville tenke»

Bergenkunst
En fersk AFK piece i Bergen ber oss stoppe opp, tenke oss om, og handle julegaver lokalt i stedet for hos de globale nettbutikkene.
En fersk AFK piece i Bergen ber oss stoppe opp, tenke oss om, og handle julegaver lokalt i stedet for hos de globale nettbutikkene. Det er et viktig budskap slik at vi kan ha en levende by også etter koronapandemien.

Candy.
Short cuts and laziness…
How conscious are we of the consequences attached to online shopping?

AFK

Det er viktig å tenke etter at våre handlemønstre blir påvirket av koronapandemien, og at lokale bedrifter sliter ekstra med å overleve. Derfor bør vi handle mest mulig lokalt, også hvis en handler på nettet. Ikke bruk de store gigantene, som Amazon.

AFK sitt stencilverk er støtte til aksjonen Behold Bergen, som kjemper for å redde de lokale og uavhengige butikkene i byen vår.

Det er mange flotte detaljer i den ferske AFK piecen på inngangspartiet til Studio Off Carnaby.
Det er mange flotte detaljer i den ferske AFK piecen på inngangspartiet til Studio Off Carnaby.
Candy av AFK desember 2020 i Bergen sentrum. #beholdbergen


Next Post

Ninjah imponerer med sitt første stencilverk

Ninjah, fra São Paulo, har flere piecer og paste ups på gaten i Bergen allerede, men ingen stencilverk. Han har gjort seg bemerket i byen med spennende street art siden han dukket på Meieriet i sommer. Han har i tillegg vært gjestekunstner på AFK sitt nyeste trykk Exellent, hvor han […]
Piecen av den stilige apen med 3d briller er street artist Ninjah sitt første stencilverk. Nøstet i Bergen desember 2020.